024-82 00 778 info@aabeve.nl

Documenten vertalen

 • native vertalers
 • beëdigde vertalers
 • professioneel vertaalbureau
 • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Documenten vertalen bij ervaren vertaalbureau

Wilt u (belangrijke) documenten vertalen? Zoek niet verder dan Aabévé Vertaalbureau. Onze deskundige vertalers hebben jarenlange ervaring met het werken met officiële documenten, juridische contracten en zakelijke communicatie. We vertalen meer dan alleen woorden, we brengen betekenis over en helpen u effectief te communiceren over taalkundige en culturele barrières heen. Vertrouw op ons om u te voorzien van onberispelijke vertalingen, die u zullen helpen uw (zakelijke) doelen te bereiken.

De basis van elke vertaling is natuurlijk een brondocument met de tekst, dat vertaald moet worden. Dit kunnen allerlei bestandsformaten zijn. De meest bekende zijn Word- en Excel-, txt-, pdf-, of html-documenten.

Maar daarnaast zijn er ook allerlei andere bestandsformaten, die geconverteerd kunnen worden om het aantal woorden te tellen. Voorbeelden daarvan zijn afbeeldingen in jpg, img, png en andere formaten. Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij vrijwel elk bestandsformaat omzetten naar een formaat, dat vertaald kan worden. Met bijna 40 jaren ervaring hebben wij alles wel een keer voorbij zien komen en kunnen wij alle documenten vertalen naar vrijwel alle talencombinaties.

Officiële documenten vertalen

Aabévé Vertaalbureau is gespecialiseerd in officiële documenten vertalen. We begrijpen het belang van nauwkeurigheid en aandacht voor detail, als het gaat om deze documenten en onze vertalers zijn opgeleid om ervoor te zorgen, dat elk document met de grootst mogelijke zorg wordt vertaald. Onze officiële vertalingen worden beëdigd vertaald en wij garanderen, dat elk vertaald document wordt geaccepteerd door de relevante autoriteiten.

De beëdigde vertalers van Aabévé Vertaalbureau kunnen al uw officiële documenten vertalen. De prijs wordt berekend per woord. Voor een beëdigd document worden minimaal 200 woorden in rekening gebracht. Vooraf sturen we u altijd een heldere en geheel vrijblijvende offerte. Om u een duidelijk beeld te geven van de vele mogelijkheden zetten we voor u op een rij voor welke officiële vertalingen u o.a. bij ons terecht kunt:

 • Algemene voorwaarden
 • Bezwaarschrift
 • Contract
 • Geboorteakte
 • IND-aanvraag
 • Hypotheekakte
 • Huwelijksakte
 • Medische bijsluiter
 • Notariële akte
 • Paspoort
 • Polis
 • Rijbewijs
 • Scheidingsakte
 • Testament
 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)
 • Verzekering
 • Enzovoort

Documenten vertalen – beëdigd

Wist u dat een beëdigd vertaler een opleiding dient te volgen en een eed voor de rechtbank moet afleggen? Pas daarna kan hij of zij ook inderdaad als beëdigd vertaler aan de slag gaan. Er gelden dus zeer strikte regels en eisen. In deze situaties zijn het opleidingsniveau, vakbekwaamheid en bijscholing van groot belang.

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u verzekerd van de beste beëdigde vertalers voor documenten vertalen. Zoekt u een taal, die niet in de aanvraagmodule staat? Kijk dan op dit overzicht of neem contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Optimale service Ervaren vertalers Kwaliteitsgarantie Lage tarieven 5 Sterrenbeoordeling ISO-gecertificeerd

documenten vertalen-foto1

Professioneel documenten vertalen

Bij Aabévé Vertaalbureau werken we alleen met professionele vertalers, die meestal native speakers (moedertaalsprekers) zijn van de doeltaal. Wij zijn van mening dat technische expertise niet genoeg is. Een diep begrip van de taal en cultuur is cruciaal voor het leveren van nauwkeurige en betrouwbare vertalingen. Documenten vertalen is iets, waarvoor al onze vertalers een bewezen staat van dienst van uitmuntendheid hebben in hun respectievelijke vakgebieden en we zijn trots op de kwaliteit van onze vertalingen.

Wij begrijpen dat elk document uniek is en dat vertalen meer vereist dan alleen taalvaardigheid. Ons team van vertaalexperts bestaat uit juridische professionals, technische specialisten en branche-experts, die goed thuis zijn in de terminologie en nuances van hun respectieve vakgebieden. Dit betekent dat we documenten vertalen en op maat kunnen leveren, zodat ze voldoen aan uw specifieke wensen en uw boodschap daardoor nauwkeurig en effectief wordt overgebracht.

Documenten vertalen – taalbarrières

Bij Aabévé Vertaalbureau is officiële documenten vertalen één van onze dagelijkse bezigheden. Wij zetten graag onze taalexperts in om u te voorzien van een perfecte vertaling. Enkele voorbeelden van talen:

en daarnaast nog vele andere talen, het is geen probleem voor Aabévé. Wij laten elke taalbarrière verdwijnen, zodat u succes behaalt met uw vertaling. Met andere woorden: wij vertalen werkelijk alles! Heeft u vragen over een vertaling of onze werkwijze? Bel 024 – 8200 778 of mail ons.

Lage tarieven voor documenten vertalen

Wij zijn van mening dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige vertalingen, ongeacht het budget. Daarom bieden wij lage tarieven aan voor documenten vertalen. Als u vooraf een offerte bij ons aanvraagt, weet u precies waar u aan toe bent. De prijs, die in de offerte wordt vermeld, is bindend voor ons. Onze tarieven zijn transparant, zonder verborgen kosten. Wij berekenen een eerlijke prijs voor onze vertalingen en doen er alles aan om u waar voor uw geld te bieden.

Waarom kiezen voor Aabévé voor documenten vertalen?

Bij Aabévé Vertaalbureau doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke vertaaldiensten te bieden, ook voor (officiële) documenten vertalen. Hier zijn slechts enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

 • Ervaren en professionele vertalers
 • Expertise in officiële documenten en gespecialiseerde gebieden
 • Vertalingen op maat, afgestemd op uw specifieke wensen
 • Vrijblijvende offerte en transparante tarieven
 • Hoogwaardige vertalingen voor een eerlijke prijs

Laat u niet tegenhouden door taalbarrières, vertrouw erop dat we bij Aabévé Vertaalbureau uw belangrijke documenten vertalen met grote nauwkeurigheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze vertalingen of voor een offerte voor uw project of document.

Vrijblijvende offerte voor documenten vertalen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor documenten vertalen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van onze aanvraagmodule door op onderstaande button te klikken. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld. Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

 

Niet alleen documenten vertalen, maar o.a. ook: